Skip to main content

Contactpagina Roulettespelen.org

Gebruik deze pagina om contact op te nemen met roulettespelen.org. We zijn helaas niet per telefoon te bereiken, wel kan je ons mailen via het E-mailadres info@roulettespelen.org ofwel via het onderstaande contactformulier. Wij proberen alle E-mails en berichten op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Het gratis roulette spel die op deze website wordt aangeboden kan niet voor echt geld gespeeld worden. Wel kun je dit spel gratis blijven spelen via deze website zonder een speelaccount aan te maken bij een online casino. Alle winsten die worden gemaakt op het gratis roulette spel kunnen dus niet als echt geld worden uitbetaald. Heb je een slechte ervaring met een aanbieder die wij noemen op deze website? Laat het ons weten en misschien kunnen wij wat voor je doen (indien het een terechte klacht is).

Waarvoor geen contact opnemen

Wij hebben geen interesse in linkruiltjes met links vanuit onze website, ook niet tegen betaling. Ook zijn we niet geïnteresseerd in E-mails over een verlopen bankrekening, 3 way-linkjes, medicijnen of speciale forum of Facebook posts. Alle emails die wij ontvangen worden, indien nodig, op een persoonlijke manier beantwoord. Je wordt dus niet opgenomen in een marketinglijst. Ook zijn wij niet opzoek naar nieuwe marketingpartners voor deze roulette website.