Contactpagina Roulettespelen.org

Gebruik deze pagina om contact op te nemen met roulettespelen.org. We zijn helaas niet per telefoon te bereiken, wel kan je ons mailen via het E-mailadres info@roulettespelen.org ofwel via het onderstaande contactformulier. Wij proberen alle E-mails en berichten op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Het gratis roulette spel die op deze website wordt aangeboden kan niet voor echt geld gespeeld worden. Wel kun je dit spel gratis blijven spelen via deze website zonder een speelaccount aan te maken bij een online casino. Alle winsten die worden gemaakt op het gratis roulette spel kunnen dus niet als echt geld worden uitbetaald. Heb je een slechte ervaring met een aanbieder die wij noemen op deze website? Laat het ons weten en misschien kunnen wij wat voor je doen (indien het een terechte klacht is).

Waarvoor geen contact opnemen

Wij hebben geen interesse in linkruiltjes met links vanuit onze website, ook niet tegen betaling. Ook zijn we niet geïnteresseerd in E-mails over een verlopen bankrekening, 3 way-linkjes, medicijnen of speciale forum of Facebook posts. Alle emails die wij ontvangen worden, indien nodig, op een persoonlijke manier beantwoord. Je wordt dus niet opgenomen in een marketinglijst. Ook zijn wij niet opzoek naar nieuwe marketingpartners voor deze roulette website.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@roulettespelen.org of door contact op te nemen via onze contactpagina. Wij nemen privacy van onze bezoekers serieus, bekijk hiervoor ons PrivacyBeleid. Problemen met gokken? Lees dan snel onze Informatie over Gokverslaving als eerste stap om te stoppen met gokken. Speel Bewust - Je moet in Nederland 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan Kansspelen.