Mystery Roulette spelen

Spelontwikkelaar Novomatic is al sinds 1980 actief op de markt van online kansspelen en heeft al talloze diverse spellen uitgebracht, waaronder enkele varianten op het roulettespel. Een van deze varianten is Mystery Roulette, een roulette variant die naast het standaard roulettespel ook een extra Mystery spelfunctie heeft. Met deze Mystery functie maak je kans op aanvullende prijzen die aardig kunnen oplopen. De Mystery spelfunctie werkt namelijk als een multiplier die wordt losgelaten op je inzetten. Hiermee kun je als speler flinke winsten behalen die een stuk hoger kunnen uitvallen dan bij het basisspel, want de multipliers lopen bij Mystery roulette op van x2 tot maar liefst x500!

Helaas niet meer beschikbaar

Mystery Roulette is een tafelspel van Novomatic. Spellen van deze provider zijn op dit moment alleen in een bepaalde landen beschikbaar. Helaas is het dan ook niet meer mogelijk om Mystery Roulette (gratis) te spelen. Als alternatief kunnen we Key Bet Roulette aanraden. Deze roulette tafel beschikt namelijk over een vergelijkbare multiplier functie, en kan nog wel gratis gespeeld worden op onze website. Klik op de onderstaande knop om direct naar de Key Bet Roulette pagina te gaan.

Voor echt geld roulette spelen

Helaas is Mystery Roulette momenteel nergens voor echt geld te spelen. Gelukkig bieden de onderstaande online casino's ieder veel andere roulette varianten waar je uit kunt kiezen!

Spelopzet van Mystery roulette

De basis van Monopoly Roulette wijkt niet af van het normale roulettespel. Je speelt Monopoly Roulette met de standaard roulettetafel, die ook een racetrack bevat om het burenspel mee te kunnen spelen. Alle inzetmogelijkheden die je bij normaal roulette hebt zijn ook aanwezig bij Monopoly Roulette. Leuk detail is dat je de inzetten plaatst met het bekende Monopoly geld. De inzetmogelijkheden lopen hierbij uiteen van €0,01 tot €500, net als bij Monopoly het geval is. Ook zijn de uitbetalingen precies hetzelfde als bij normaal roulette, dus een inzet op een enkel nummer (Plein/Straight) levert je x36 je inzet op. De verschillende onderdelen van de roulettetafel zijn niet allemaal tegelijk zichtbaar bij Monopoly Roulette. Om de verschillende onderdelen zoals de racetrack te bekijken klik je op het knopje met daarop de afbeelding van een oog. Door op de informatie knop (de letter 'i') te klikken, open je het informatie menu. Hierin kun je alle belangrijke spelinformatie bekijken, van de inzetmogelijkheden tot een uitleg van het Hot Properties bonusspel.

Uitbetalingen bij Mystery roulette

Single – 38x je inzet
Split – 18x je inzet
Street – 12x je inzet
Corner – 9x je inzet
Double street – x5 je inzet
Columns – x3 je inzet
Even bets – x2 je inzet
Mystery ? – van x10 tot x100 je inzet
Mystery ?? – van x2 tot x500 je inzet

Zo werken de Mystery vakjes

Wanneer je een inzet plaatst op één of beide Mystery vakjes, dan maak je natuurlijk kans op de Mystery bonus. Komt het balletje terecht op een van de Mystery vakjes? Dan wordt het spannend! Je krijgt dan het blauwe Mystery roulettewiel te zien waarop de verschillende Multipliers staan aangegeven. Het enkele Mystery vraagteken heeft de volgende Multipliers: x10, x20, x50 en x100. Bij het dubbele Mystery vraagteken speel je met de volgende Multipliers: x2, x4, x10, x20, x50, x200 en x500. Natuurlijk hebben de Mystery roulettewielen geen gelijke verdeling qua multipliers: zo bestaat het grootste gedeelte van het wiel uit de wat lagere multipliers en is slechts een klein gedeelte gereserveerd voor de hoogste multipliers.

Deze variant het spelen waard?

Mystery Roulette van Novomatic geeft een leuke en potentieel erg winstgevende draai aan het wereldberoemde roulettespel. Deze roulette variant heeft een prima RTP van 97.44%. Prettig is ook dat er geen inzetdrempel is voor de Mystery symbolen, de minimum inzet per draaibeurt van 50 credits is hiervoor toereikend. De kans op een erg hoge multiplier is wel aan de lage kant, maar dat is natuurlijk te verwachten. Daarnaast is er geen mogelijkheid om het burenspel te spelen, maar dat is wel begrijpelijk met deze spelopzet. Verder is het ook verrassend dat de uitbetalingen iets anders zijn dan bij normaal roulette, want een inzet op een enkel nummer levert je bijvoorbeeld x38 je inzet op. Met andere woorden: Mystery roulette is een ietwat versimpelde versie van het standaard roulettespel, maar heeft wel andere uitbetalingen in de positieve zin van het woord. De kans op interessante aanvullende winsten door de aanwezigheid van de twee Mystery vakjes is een extra spannende factor die zeker een gokje waard kan zijn.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@roulettespelen.org of door contact op te nemen via onze contactpagina. Wij nemen privacy van onze bezoekers serieus, bekijk hiervoor ons PrivacyBeleid. Problemen met gokken? Lees dan snel onze Informatie over Gokverslaving als eerste stap om te stoppen met gokken. Speel Bewust - Je moet in Nederland 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan Kansspelen.

McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams